Luotettavat ja toimivat markkinoinnin työkalut

Master Promo tarjoaa kaikki välineet ja oheistuotteet messuille, tapahtumiin, myymälään - missä ikinä kaipaatkin lisää huomiota ja myyntiä!

 

puhelin.jpg myynnin puhelinnumerot  email.jpg info@masterpromo.fi

Messumatot

Oli kyseessä sitten punaisen maton vaativa tilaisuus, messut, näyttely tai vaikkapa ensi-ilta, mattomallistostamme löydät ratkaisun jokaiseen tapahtumaan. Laaja valikoimamme kattaa väliaikaiset messumatot sekä vaihtoehdot pidempiaikaiseen käyttöön.

 

EXPOFLAT Kevyt, mutta napakka huopamainen matto on klassinen valinta. Keveytensä ansiosta se on helppo ottaa mukaan ja rullaat myös maton nopeasti paikoilleen. Maton molemmat puolet ovat samanlaiset, joten voit tarvittaessa kääntää sen ympäri.

 

REVEXPO Tai entäpä jos toisit tilaisuuteesi pientä luksusta valitsemalla velourpintaisen maton. Paksumpi ja muhkeampi mattomalli tuo tilaasi näyttävän ja viimeistellyn ilmeen ja laaja värivalikoimamme takaa, että löydät mallistostamme aina itsellesi sopivimman vaihtoehdon, edullisesti.

 

BEDFORD TILE Vai vaaditko matoltasi pitkäaikaisuutta ja kestävyyttä? Palamatto sopii vaativiin olosuhteisiin sekä pysyvämpään ja pitkäaikaisempaan käyttöön. Uritettu silmukkapinta ja bitumipohja varmistavat, että matto pysyy paikoillaan sekä kestää kulutusta ja käyttöä.  Paloilla saat helposti ja näppärästi katettua haluamasi pinnan messutiloista myymälöihin.

 

Moninaiset väri ja pintavaihtoehdot - kysy lisää!


Tekniset tiedot

Peruskoot: Mikä tahansa koko onnistuu
Materiaalin koko (rullamatto): Leveys 2 m, pituus 30 m
Materiaalin koko (palamatto) Palan koko 50x50 cm
Materiaali: Korkealaatuinen palosuojattu Polypropyleeni

Lisävarusteet

Muista myös heikkoliimateippi maton kiinnitykseen.