Luotettavat ja toimivat markkinoinnin työkalut

Master Promo tarjoaa kaikki välineet ja oheistuotteet messuille, tapahtumiin, myymälään - missä ikinä kaipaatkin lisää huomiota ja myyntiä!

 

puhelin.jpg myynnin puhelinnumerot  email.jpg info@masterpromo.fi

Modular Frame messujärjestelmä

Modular Frame on näyttelyratkaisu, messuratkaisu, seinäkeratkaisu, sisustusratkaisu, tilanjakaja - Modular Frame on monikäyttöinen konsepti, jonka hyödyntämisessä ainoastaan mielikuvitus on rajana.

 

Modular Frame on kehyksetön ja kevyt ratkaisu ja toimii seinällä tai lattialla, jopa katossa. Järjestelmä on tehty kuljetettavaksi ja saadaan pakattua käteviin kuljetuslaukkuihin.

 

Liitospaloilla yhdistät useamman Modular Framen yhdeksi kokonaisuudeksi ja näyttävän lopputuloksen varmistat halogeeni- tai LED-valaisinsarjalla.

 

Näyttävät ja suuret kuvapinnat toteutetaan korkealaatuisella erikoiskankaalla, joka pingotetaan kehykseen. Kuvakangas toistaa värit poikkeuksellisen hyvin ja on kuitenkin kustannuksiltaan kohtuullinen, mahdollistaen kuvien vaihdon tarvittavan usein. Kankaassa on valoa läpäisemätön kalvo ja seinän voi sijoittaa kirkkaankin valon eteen, ilman että kuva-aihe kärsii. Profiilissa on myös vakiona mahdollisuus kaksipuoliseen käyttöön eli molemmille puolille voi asettaa omat kuvat.

 

Käyttämällä Modular Frame järjestelmää voidaan toteuttaa todella hyvännäköisiä seinäkankaita.

 

Vaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana - kysy lisää!


Tekniset tiedot

Peruskoot: 100 x 225 / 200 x 225 / 300 x 225 cm
Rungon materiaali: Anodisoitu alumiini
Vakiokuvavuota: korkealaatuinen palosuojattu Stoplight-kangas


Lisävarusteet

Kohdevalaisimet, kiinnikesarjat, esitetelineet, näyttötelineet, liput yms.