LUOTETTAVAT JA TOIMIVAT MARKKINOINNIN TYÖKALUT

Master Promo tarjoaa kaikki välineet ja oheistuotteet messuille, tapahtumiin, myymälään – missä ikinä kaipaatkin lisää huomiota ja myyntiä!

SUUNNITELMA? TOTEUTUS? AIKATAULU? KUSTANNUS?

Master Promo Suomi Oy on alan johtava ja Suomen nopeimmin kasvava promootiotuotteiden toimittaja. Olemme toimineet vuodesta 2006 ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua jo kolmella paikkakunnalla, kattaen koko Suomen. Mikä ikinä liittyy brändin esille tuomiseen, tapahtuman rekvisiittaan tai myynnin kasvattamiseen – meillä on siihen ratkaisu!

Mikäli olet menossa messuille, lanseeraat tuotetta tai haluat tehdä asiakkaisiin vaikutuksen – me olemme oikea kumppani!

MEIDÄN ARVOMME

Asiakkaan tyytyväisyys
Asiakkaan menestys on päämäärämme. Työskentelemme vain heille ja heidän kanssaan ylittääksemme ratkaisuillamme heidän huikeimmatkin odotuksensa.

Tahto kehittyä
Pyrimme jatkuvasti tekemään asiat aikaisempaa paremmin. Muutosten ennakointi ja niihin sopeutuminen tarkoittaa sitä, että meidän on jatkuvasti etsittävä parempia työtapoja ja oltava avoimia kaikille uusille ideoille.

Tahto saada aikaan
Pidämme lupauksemme. Uusien ideoiden pikainen toteuttaminen ja palava halu pyrkiä asiakasta tyydyttävään laatuun ovat vahvuuksiamme. Haasteet ovat meille mahdollisuus ja olemme ylpeitä “kyllä pystymme” -asenteestamme.

MIKSI MASTER PROMO?

Suomessa ainutlaatuisen One Channel konseptimme ansiosta saat kaikki tarvitsemasi yhdellä puhelinsoitolla. Mikä ikinä liittyy brändin esille tuomiseen tai myynnin kasvattamiseen – meillä on siihen ratkaisu. Valikoimastamme löydät tuotteet messuille, tapahtumiin, toimitiloihin, myymälään, promootioihin sekä lisäksi asiantuntevan suunnittelupalvelun.

Tee elämäsi ostajana helpoksi, kysy lisää ja säästä aikaa sekä rahaa!

* Yksi yhteyshenkilö
* Yksi toimitus
* Yksi lasku

Olemme ainoa yritys Suomessa, josta saat kaiken tämän!

Pikapalaute